#СекојЕВажен караванот продолжи со своето патување и во #Пробиштип каде со граѓаните разговаравме за загадувањето и инвестициите.
👥 Заклучивме дека постојат предизвици во однос на политичката состојба, економијата и образованието, но дека заеднички ќе ги најдеме најдобирите практики и решенија.
🗣️ #ЛДП дејствува врз основа на потребите на граѓаните, а токму вашите ставови и идеи ни помагаат да најдеме адекватни решенија!
.
✍️ Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *