Караванот #СекојЕВажен  денеска продолжи меѓу жителите во општина Кисела Вода, каде одблиску ги согледавме предизвиците со кои се соочуваат.
👥 Зборувавме за политичката состојба во сите области и ги слушнавме нивните предлози со цел подобрување на состојбата во државата.
✍️Со нивната посветеност за креирањето на политиките во земјава, добиваме конкретни насоки за правилно и темелно дејствување со цел решавање на тековните проблеми и унапредување на состојбата.
🗣️ За нашата партија, ставовите на граѓаните се најважни, бидејќи само со слушање на нивниот глас ќе направиме видливи промени!
✍️ Споделете ја вашата иницијатива на нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *