„Секој е важен! Овде и сега!“ во Велес предводен од претседателката на ЛДП Моника Зајкова, разговаравме со граѓаните за загадувањето, подобрување на здравствените услуги и образованието.
Ги нотиравме сите нивни конкретни предлози кои треба да бидат преточени во реалност, за да имаме општество на промени.
Ќе се фокусираме на секој индивидуален граѓанин и целни групи на граѓани во нашата земја бидејќи секоја нивна идеја е ВАЖНА.
Предложете ја вашата иницијатива онлајн преку: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/
Заедно можеме да направиме #Велес да биде подобро место за живеење!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *