Караванот на ЛДП „Секој е важен! Овде и сега!“ предводен од претседателката Моника Зајкова ги посети жителите на општина Куманово каде ги слушнавме предлозите и идејните решенија за проблемите со кои се соочуваат.
🔵За Кумановчани приоритети се зголемувањето на пензиите, реформите во образовните програми, вклучувањето на младите во креирање на локалните политики.
🟣Сите мислења и предлози се ВАЖНИ, а секоја идеја може да доведе до општествена промена.
✍️Сите граѓани може да ја предложат својата иницијатива преку нашата веб-страница: https://ldp.mk/sekoj-e-vazen/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *