📺 Гостување на претседателката на ЛДП Моника Зајкова | Здраво Македонијо 📺 Канал 5
🗣️Сите ние како политичари имаме улога да ги менуваме нештата и секој да почне сам од себе❗️
📢Време е квалитетните луѓе кои се во своите области стручни да ги преземат областите и да раководат со тие области.
👥Не може да има луѓе на високи позиции во фела која не ја разбираат и прават тотален хаос во областа која ја менаџираат и затоа треба да се препознава квалитетот и да се остави настрана политичката определба.

.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *