❗️9 Декември – Меѓународен ден за борба против корупција

🇲🇰 Правдата во Македонија има потреба од повеќе истраги, постапки за да покажат дека никој не е над законот.
👥#ЛДП нема да дозволи неказнивост на поединци, политички и економски недопирливи моќници, кои се богателе на грбот на државата и граѓаните.
❗️Секоја одговорност мора да има име и презиме!
🏢Борбата против корупцијата мора да ја водат граѓаните и институциите заедно.
🟣Борбата со корупцијата не е лесен процес, како либерал-демократи сме најгласниот протагонист во власта за ефикасно справување со корупцијата и стимул во обезбедувањето на стабилност и економски развој.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *