Во пресрет на новогодишните и божиќните празници ги посетивме Дневниот центар за деца со церебрална парализа и малите групни домови за деца со интелектуална попреченост.
На дечињата им поделивме пакетчиња и им посакавме исполнување на сите желби во новата година.
Нивната топлина и искрена љубов ни укажува на тоа колку е важно да гледаме оптимистички на живот и да научиме да се бориме со сите предизвици!
Грижејќи се за секој поединец во нашето општество, ја потврдуваме нашата мисија – #Секој е важен!
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *