На денешната прва седница на новото раководство на Градска организација – ЛДП Скопје се дискутираше на повеќе прашања засегнати околу тековниот период и понатамошното функционирање на општинските организации.
Извршниот одбор едногласно го избра Неделковски Влатко за нов секретар на градската организација.
Дефинирани се акциските планови и конкретните активности на градската организација.
Продолжуваме со нашето политичко-општествено дејствување со либерални иницијативи во градот Скопје бидејќи
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *