Водејќи се од нашата совесност, свесност и одговорност, покренавме иницијатива за носење на нов закон за благосостојба на животните! 🐩 Милениците, се семејство, не потрошен предмет и затоа секој сопственик кој го остава своето куче на улица треба да сноси одговорност, и да се обезбеди регулиран систем на одговорно одгледување и размножување.🤌🏻Воедно да се обезбедат соодветни услови за бездомните кучиња и при тоа да ги заштити граѓаните од немили настани со нив! 📢Да бидеме одговорни кон сите, бидејќи секој е важен!

.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *