Викендов е одржано 6-то Собрание на општинска организација на ЛиДеМ – Кичево
За Претседател на ЛидеМ во О.О Кичево е избран Давор Смилески.
“Ние младите во Кичево со нашиот ентузијазам ќе покажеме капацитетност за авангардни политики кои што ќе резултираат со подобрување на позицијата на младите во Кичево, затоа што секој е важен, овде и сега!” – Давор Смилески.
Му честитаме на новоизбраниот претседател и му посакуваме успешен мандат.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *