Во рамките на проектот „Практикувај Демократија“ спроведуван од ВФД, во соработка со Форумот за разумни политики и со поддршка од British Embassy Skopje беше одржана обука за ефективни комуникации од страна на експерти од областа на медиумска комуникација и професионални новинари, на која учествувааа претседателката на Форумот на жени на ЛДП, Билјана Аврамоска Ѓореска и членката на ИО на ЛДП, Виолета Здравковска.
💬Обуката беше фокусирана на квалитетно и достоинствено претставување на политичарките во медиумите.
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *