На седницата на Извршниот и Централниот Одбор, членовите на ЛДП донесоа одлука за поддршка на Европската коалиција на претстојните претседателски и парламентарни избори.
Воедно органите на ЛДП ја утврдија следната листа на кандидати за пратеници:
М-р Моника Зајкова
⁠Боби Мојсоски
⁠Д-р Илија Нешковски
Нашиот пат кон изборите е пат на инклузивност и активно учество на секој граѓанин.
Придружете ни се во нашата мисија да го направиме секој глас слушнат, бидејќи
.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *