🗣️ Генералниот секретар на #ЛДП Боби Мојсоски заедно со кандидатот за пратеник од ЛДП во ИЕ4️⃣, Д-р Илија Нешковски и членовите на ИО и ЦО Ивица Тодоровски и Јане Станковски во посета на жителите на Општина Прилеп и прилепско.
✅Прилепчани даваат безрезервна поддршка за Д-р Илија Нешковски, кој веруваат дека со неговото знаење и умешност ќе допринесе во креирање на добри политики кој ќе ја внесат нашата држава во Европската Унија 🇪🇺🇲🇰

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *