📱За да бидеме во чекор со времето и доследно да одговориме на потребите на сите граѓани, важно е воспоставување на дигитален систем на функционирање кој ќе ни го олесни секојдневниот живот на сите.
🗣️На денешната панел дискусија “Digi Youth Dialogue” организиран од страна на Институтот за добро управување и евроатлански перспективи, продревме длабоко во оваа проблематика и разменивме конструктивни решенија кои гарантираат реализација на модерно, дигитализирано општество.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *