🗓 15 Април 2024 година (понеделник)
🕧18:00 часот
📍Отворена канцеларија “Либерално ќоше“ (спроти локал 45 Дебар Маало)
📢Ве очекуваме!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *