Треба да гласаме за #СтевоПендаровски бидејќи тој докажа дека има европска визија за Македонија и покажа како треба да се работи за интересите на својата татковина.
🇲🇰 Македонија заслужува Претседател што ќе ja води државата напред!
Оттаму и поддршката на #ЛДП и ЛДП Куманово – LDP Kumanovo на вечерашниот промотивен митинг кој се одржа во победничко Куманово.
🇲🇰 🇪🇺 Нема откажување од иднината!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *