🥁Денес ја имав привилегијата да остварам средба со КСП ЦЕНТАР, ЈАДРО кои се исклучителни застапници на скопската авангарда.
Како инклузивен простор што негува демократска и прогресивна култура низ креирање програми, афирмација, едукација и развој на уметнички и социокултурни практики, ЈАДРО служи за пример на успешна приказна која секојдневно инспирира и поттикнува.
🎉 ЛДП продолжува да ги поддржува и промовира културните амбасадори во нашата држава, затоа што за нас #СекојЕВажен ❗️

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *