🤝🏻 Денес остваривме средба со дел од членовите на општинскиот одбор во општинската организација на Либерално демократската партија во Аеродром, бидејќи ниту една од општините, населбите, маалата или влезовите, не смеат да бидат пропуштени и занемарени, ниту пак еден наш член заборавен.
🗣️ За нас #СекојЕВажен, а средбите од ваков тип само го надополнуваат таквиот наш приоритет преку дијалог и градење на стратегии за подобрување на животот на сите граѓани!
🇲🇰🇪🇺 На сите нас ни претстои момент на носење важна одлука, но едно е сигурно- #НемаОткажувањеОдИднината ❗️

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *