27 години Либерално – демократската партија (ЛДП) расте низ традициите на граѓанска и слободна Македонија.
27 години ЛДП континуирано стои како светилник на слободата и либералната демократијата, водена од основните вредности и принципи на еднакви можности, одговорност, компетентност, отчетност и транспарентност.
27 години ЛДП поставува високи стандарди и остава своја посебна трага во градењето на општество на еднакви и просперитетни граѓани, општество со кое сите ќе се гордееме.
И по 27 години, сега, повеќе од кога и да е, Либерал-демократите и се потребни на нашата држава затоа што #НемаОткажувањеОдИднината, а и на нашите граѓани затоа што за нас #СекојЕВажен.
СРЕЌЕН 27-ми РОДЕНДЕН ЛДП

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *