🗣️Само со европските, либерално демократски вредности на еднаквост, слобода, правичност и почитување на разликите може да ја изградиме Македонија како по-пристојно место за живеење.
Нашиот план е европска Македонија со европски животен стандард за сите.
👵🏻🧔🏻‍♂️🧕🏻👧🏻За учениците и студентите, за младите, за работниците, за стопанствениците, за пензионерите, за мажите, за жените.
За секој еден граѓанин. Затоа што #СекојЕВажен!
🇲🇰🇪🇺Ние од европска Македонија не се откажуваме.
Откажување од иднината НЕМА!
До Победа…

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *