🫂Имавме чест да бидеме дел од коноп фестот во Градски парк, настан што го слави конопот. Овој настан е важен не само заради забавата, туку и заради можноста да се истакне колку далеку можеме да одиме ако ги искористиме можностите што ни ги нуди оваа билка.
☘️Нашиот ангажман кон целосната легализација на марихуаната е потврден и непоколеблив. Веруваме дека легализацијата ќе придонесе за економски бенефити, ќе ја намали криминалноста и ќе овозможи подобар медицински и рекреативен пристап за сите граѓани.
📒Се залагаме за промена која ќе ги искористи сите потенцијали на конопот, за посветла иднина на нашата заедница.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *