🤝🏻Се сретнав и со граѓаните на Општина Сарај, на кои искрено им заблагодарувам за гостопримството и поддршката.
За нас #СекојЕВажен и поради тоа нема да си дозволиме да пропуштиме ниту еден од Вас.
🇲🇰🇪🇺 Денес ги всадуваме европските корени во ова наше тло, утре – заедно ги уживаме нивните плодови. Иднината е тука, дома. Не се откажуваме од неа❗️

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *