👥 Денес покрај тоа што не се откажуваме од иднината, не се откажуваме ни од средбите со општинските организации при ЛДП, кои за нас значат МНОГУ во овие моменти!
📍Отворивме штаб во Гази Баба, а со тоа и уште еден простор кој е наменет за ВАС и чии врати се отворени за сите. Со Општинската организација на Гази Баба поентиравме на многу теми и се согласивме дека за нас #СекојЕВажен !
🇲🇰🇪🇺 Нема откажување од иднината ❗️

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *