📝Денес, придружена од претседателката на Форум на жени при ЛДП, потпишав меморандум за соработка со Националната мрежа против семејно насилство и насилство врз жени.
❌ Примитивизмот содржан во семејното насилство и насилството врз жени не е одлика на модерно општество во кое #СекојЕВажен ❗️
🫱🏻🫲🏻 Обединети и храбри, мора да се исправиме спроти ваквите угнетувачки феномени и гласно да го одбраниме ставот дека секој/а има еднакво право на живот без страв.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *