📝 Потпишав заложба против нелегалната сеча и уништување на шумите затоа што без нив, воздухот кој го дишеме ќе биде тој што тивко ќе не убие.
🌳 Одржувањето и инвестирањето во зелени површини е инвестирање во здрав и квалитетен живот.
❌Доста беа прекумерните искористувања на природните ресурси и нивните уништувања за градежни цели! Да станеме модерно европско општество кое половина од својот ден го поминува во природа 🇲🇰🇪🇺

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *