👥За нас #СекојЕВажен, а важно ни е и граѓаните да ја добијат нашата европска програма.
🤝🏻Нашето место е покрај граѓаните, нашиот став е либерален, а нашата визија за иднината е европска.
🍎 Промоција на здрави животни навики, викенд акцијата во Градскиот парк во Скопје и општина Сарај.
🇲🇰🇪🇺Нема откажување од иднината ❗️

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *