🎉Честит 1ви мај- Меѓународниот ден на трудот❗️
👨🏻‍🚒Главните состојки на сите големи успешни приказни и историски сценарија, се трудот и посветеноста на тие што ги пишуваат.
👩🏻‍🔧Денес и секој ден го славиме трудот на сите професионалци, занаетчии, фриленсери, волонтери и ученици. Ја истакнуваме важноста да се почитуваат нивните работнички права и слободи, затоа што токму тие ја одржуваат живоста на општеството.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *