👥 Со граѓаните од Центар и Карпош ја споделивме нашата визија за Европска Македонија.
✊🏻Во нашата програма се огледува секој граѓанин, затоа што посветено и рационално сме ја граделе за да им служи на сите подеднакво.
Европската иднина е иднина на сите, а Ние не се откажуваме од таа иднина! 🇲🇰🇪🇺

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *