✌🏼Во Македонски Брод испратив јасна порака!
На 8ми мај, граѓаните бираат помеѓу две дијаметрално различни визии. Една базирана врз ароганција и некаење за непоправливите грешки кои се сѐ уште свежо врежани во нашата меморија. И друга базирана врз зачувување на темелите на државноста, демократските вредности, единството, стабилни етнички односи, безбедна и европска иднина на Македонија.
☝🏻Во среда, сите да избереме мудро. Да чекориме по патот кој води напред, а не по патот кој неповратно не враќа назад.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *