🤝🏻Прошетавме и низ раздвижените улици на Тафталиџе како тим кој не се откажува од иднината!
🇲🇰🇪🇺Сите граѓани заслужуваат мирен живот со стабилни примања и функционални услови во држава во која владее политичка одговорност и отчетност.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *