🗣️Почитувани сограѓани, поради нерегуларности од страна на одредени политички субјекти и поединци во изборната кампања како и во текот на гласањето, Државната Изборна Комисија донесе одлука за прегласување на 6 избирачки места во Изборната Единица-5️⃣
Прегласувањето ќе се одржи на 22-ри мај (среда) и тоа:
-Избирачки места 1470 и 1470/1 во Општина Долнени
Избирачки места 1194 и 1202 во Општина Крушево
-Избирачко место 1844 во Општина Струга
-Избирачко место 1272 во Оштина Охрид
✅Затоа како кандидат за пратеник во Изборната Единица-5️⃣, Ве повикувам на масовна излезеност во среда и заокружување на бројот 1️⃣, за Коалицијата За Европска Иднина❗️

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *