Skip to content

Основачко Собрание на Форум на жени на ЛДП – ОО Македонски Брод

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Основачко Собрание на Форум на жени на ЛДП – ОО Македонски Брод

17 мај, 2023 @ 19:30 - 20:30

Основачко Собрание на Форум на жени на ЛДП – ОО Македонски Брод

Details

Date:
17 мај, 2023
Time:
19:30 - 20:30
Event Category: