Skip to content

Архиви: Events

Форум на жени на ЛДП

  1. Events
  2. Форум на жени на ЛДП

Views Navigation

Event Views Navigation

Today

Собрание на ОО на Форум на жени на ЛДП – Ѓорче Петров

ЛДП Централа ул. Васил Главинов бр. 14-1/7, Скопје, Центар, North Macedonia

Изборно Собрание на ОО на ФОрум на жени на ЛДП - Ѓ. Петров Првото Собрание на Општинската организација на Форумот на жени на ЛДП - Ѓорче Петров ќе се одржи на 30.03.2023 со почеток во 19 часот во просториите на партијата (Централа).