Skip to content

Иницијатива Жаклина Николовска, советничка на ЛДП во Зелениково : Супер херојот Нула ги посети учениците од ООУ „Марко Цепенков”

Иницијатива Жаклина Николовска, советничка на ЛДП во Зелениково : Супер херојот Нула ги посети учениците од ООУ „Марко Цепенков”

На иницијатива на нашата советничка во Општина Зелениково, Жаклина Николовска, супер херојот Нула ги посети учениците од ООУ „Марко Цепенков” во Зелениково. Потребни се долгорочни решенија за подобри резултати во
Прочитајте повеќе