Skip to content

Генералниот секретар Мојсоски дел од едукативната активност “Имаш став“

Генералниот секретар Мојсоски дел од едукативната активност “Имаш став“

Генералниот секретар на ЛДП, Боби Мојсоски беше дел од одржанатаедукативната активност „#ИмамСтав!“. #Имамстав претставува симулација на процесот на разгледување предлог-закон во рамките на Собранието на Република Северна Македонија. На оваа
Прочитајте повеќе