Skip to content

Зајкова: За конкретни резултати потребно е политичка волја и консензус

Зајкова: За конкретни резултати потребно е политичка волја и консензус

За конкретни резултати потребно е политичка волја и консензус. Постојат недопирливи политички моќници, одговорноста мора да има име и презиме е пораката за 2023 во денешното интервју за Макфакс.  
Прочитајте повеќе

Моника Зајкова, потпретседателка на ЛДП. Гостување на дебатна емисија “И што сега?“ на МРТ1

Моника Зајкова, потпретседателка на Либерално-демократската партија, гостин во дебатната емисија на МРТВ ‘И што сега“ Линк кон видеото
Прочитајте повеќе