Skip to content

Отворeни нови простории на ЛДП во “Порта Влае“

Отворeни нови простории на ЛДП во “Порта Влае“

Ново место отворено за идеите и предлозите на сите членови, симпатизери и граѓани од овој дел на Скопје, кои ќе бидат преточени во локални иницијативи со што ќе се подобри
Прочитајте повеќе