Skip to content

ЛДП: Караванот “Секој е важен! Овде и сега!“ во посета на Ѓорче Петров

ЛДП: Караванот “Секој е важен! Овде и сега!“ во посета на Ѓорче Петров

Караванот „Секој е важен! Овде и сега!“ ги посети жителите на општина Ѓорче Петров каде ги слушнавме предлозите и идејни решенија за проблемите со кои се соочуваат. Повеќе спортски игралишта,
Прочитајте повеќе

СЕКОЈ Е ВАЖЕН – Ги слушнавме предлозите на Ресенчани

Ресенчани денеска ги слушнавме ВАШИТЕ предлози. Од центри за лица со попреченост до прекрасни детски катчиња, се предлозите од страна на граѓаните за градење посветла иднина во Ресен. Сите иницијативи
Прочитајте повеќе

8-мо Собрание на ОО на ЛДП Ресен

Општинската организација на ЛДП во Ресен го одржа 8-то изборно Собрание, на кое се избра нов општински одбор и раководство кое ќе ја предводи општинската организација во наредниот период. Честитки
Прочитајте повеќе