Skip to content

Седница на Централниот одбор на ЛДП. Донесена конечна одлука за настапот на престојните локални избори

Седница на Централниот одбор на ЛДП. Донесена конечна одлука за настапот на престојните локални избори

Централниот одбор на Либерално-демократската партија на вчерашната седница донесе конечна одлука на следните локални избори партијата да настапи во граѓанска коалиција која ќе ја сочинуваат неколку партии и бројни граѓански
Прочитајте повеќе