Skip to content

“Секој e важен“ караванот допатува и во Чешиново

“Секој e важен“ караванот допатува и во Чешиново

#СекојЕВажен караванот допатува и во Чешиново, во кое срдечно нѐ пречекаа неговите жители. Разговаравме за визии и иницијативи за иднината на сегашните и идните генерации. Предлозите и решенијата што тие
Прочитајте повеќе