Skip to content

Подготовките продолжуваат …

Подготовките продолжуваат …

И овој викенд, заедно со општинските организации на ЛДП, се припремаме за претстојните локални избори. Во организација на Либералниот институт, организиравме хибриден настан со општинските организации на ЛДП од Берово,
Прочитајте повеќе