Skip to content

Реакција по повод предлог законските измени за отворени листи на локалните избори

Реакција по повод предлог законските измени за отворени листи на локалните избори

ЛДП прва во јавноста го промовира предлогот за отворени листи на локалните избори и затоа имам обврска да го искоментирам финалниот предлог на големите партии. Барањето за 3% освоени гласови
Прочитајте повеќе