Skip to content

ЛДП: Караванот “Секој е важен! Овде и сега!“ во посета на Ѓорче Петров

ЛДП: Караванот “Секој е важен! Овде и сега!“ во посета на Ѓорче Петров

Караванот „Секој е важен! Овде и сега!“ ги посети жителите на општина Ѓорче Петров каде ги слушнавме предлозите и идејни решенија за проблемите со кои се соочуваат. Повеќе спортски игралишта,
Прочитајте повеќе