Skip to content

ЛДП дел од втората академија “AllianceOfHer” одржана во Р. Бугарија

ЛДП дел од втората академија “AllianceOfHer” одржана во Р. Бугарија

“Вредностите и посветеноста на либералните идеали во поттикнувањето на родовата еднаквост и зајакнувањето на жените“ беа темите во фокусот на втората сесија од Академијата #AllianceOfHer која се одржа на планината
Прочитајте повеќе

На кафе со: Моника Зајкова и Горан Петрушев

Прочитајте повеќе

Меѓународна конференција: “Политичко учество на жените од либералните партии од западен Балкан“

Од 23.03 до 25.03 во Сараево, Босна и Херцеговина, во организација на Фондацијата “Борис Дивковиќ“ и либералната партија од БиХ – “Наша странка“, се одржува меѓународна конференција на тема –
Прочитајте повеќе

Во пресрет на 8-ми Март: Доделени признанија за несебично залагаање и унапредување на женските права

Во пресрет на 8-ми март – Меѓународниот ден на жената, со особена чест и задоволство доделивме Признание за несебичното залагање за унапредување на женските права и придонес во промоција на
Прочитајте повеќе