Skip to content

ЛДП дел од втората академија “AllianceOfHer” одржана во Р. Бугарија

ЛДП дел од втората академија “AllianceOfHer” одржана во Р. Бугарија

“Вредностите и посветеноста на либералните идеали во поттикнувањето на родовата еднаквост и зајакнувањето на жените“ беа темите во фокусот на втората сесија од Академијата #AllianceOfHer која се одржа на планината
Прочитајте повеќе