Skip to content

Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ го претстави д-р Љупчо Јаневски како кандидатот за градоначалник на Општина Ѓорче Петров

Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ го претстави д-р Љупчо Јаневски како кандидатот за градоначалник на Општина Ѓорче Петров

Денес граѓанското движење на ЛДП и ДОМ, го претстави кандидатот за градоначалник, д-р Љупчо Јаневски. ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ПРВА ЗЕЛЕНА ОПШТИНА “Како кандидат за градоначалник на општината Ѓорче Петров нудам програма
Прочитајте повеќе