Moni - 4

М-р Моника Зајкова

Претседателка на ЛДП

Пратеничка

М-р по политички науки

Bobi-Mojsoski

Боби Мојсоски

Генерален секретар на ЛДП

Пратеник

Дипл. Шумарски инженер

Valentin_G-removebg-preview 12

М-р Валентин Груевски

Потпретседател на лдпМ-р по економски науки

Biljana-Avramovska-2-1

М-р Билјана Аврамовска Ѓореска

Претседателка на Форум на жени на ЛДП
Членка на ИО на ЛДП

М-р по меѓународна и европска безбедност

Jelena_Misic-removebg-preview

Јелена Мишиќ


Претседателка на ЛиДеМ
Sreten

Проф. Д-р Сретен Миладиноски

Член на ИО на ЛДП

Д-р по економски науки

ДЦ-removebg-preview 2

Дејанчо Цветановски

Член на ИО на ЛДП

Член на: Steering Committee of LIBSEEN (Liberal South East Europen Network)

Дипл. Информатичар

56494fb4-cb61-45b5-be90-7540929641e6-removebg-preview

Виолета Здравковска

Членка на ИО на ЛДПДипл. социјален работник

igor_V-removebg-preview

М-р Игор Вељаноски

Член на ИО на ЛДПМ-р по право од областа - деловно право

petrusev_12-removebg-preview

М-р Горан Петрушев

Член на ИО на ЛДП


М-р на психолошки науки

Edi_1-removebg-preview

Евдокија Тасевска

Генерална секретарка на Форум на жени на ЛДП
Членка на ИО на ЛДП

Дипл. економист во областа организација на претприемништво

Зоки_С-removebg-preview

Зоран Стојанов

Член на ИО на ЛДП


Дипл. Машински инженер

ivica1-removebg-preview

М-р Ивица Тодоровски

Член на ИО на ЛДП

М-р по технички науки од областа на машинство

Cece_P-removebg-preview

М-р Цветанка Геговска

Членка на ИО на ЛДП

М-р по правни науки

Untitled design

Бобан Јанковски

Член на ИО на ЛДП

Дипл. социолог

oktaj_A-removebg-preview

Октај Садики

Член на ИО на ЛДП

Дипл. правник

gacova1-removebg-preview

М-р Татјана Гацова

Членка на ИО на ЛДП

М-р по германски јазик и книжевност

viktor12-removebg-preview

Виктор Петков

Член на ИО на ЛДП

Дипл. Економист

Neskovski-1-1

Д-р Илија Нешковски

Член на ИО на ЛДП

Д-р по медицински науки

Maja_JK1-removebg-preview

Маја Јовановска Костовска

Членка на ИО на ЛДП

Медицинска сестра / Економски техничар

maznev1

Новица Мазнев

Член на ИО на ЛДП

Дипл. дизајнер