Skip to content

ЦО го прифати преглогот на мандатарот Заев, ЛДП да го води министеството за локална самоуправа

ЦО го прифати преглогот на мандатарот Заев, ЛДП да го води министеството за локална самоуправа

Како претседател на ЛДП сакам да ја информирам јавноста дека синоќа Централниот одбор на ЛДП, донесе одлука да се прифати предлогот на мандатарот Заев, ЛДП да го предводи ресорот локална
Прочитајте повеќе