Арбен Бени Шаќири: Не ми треба партиска книшка за да бидам чесен и одговорен.

Обраќање на Арбен Бени Шаќири (Arben Beni Shaqiri), кандидат за градоначалник на Град Скопје од движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ”. Ги објасни своите мотиви за прифаќање на кандидатурата и ги повика
Прочитајте повеќе

Проф. д-р Никола Пановски: На листата ќе имаме личности со интегритет на кои струката, фамилијата и народот им се прес се а не личните интереси.

Во своето обраќање Проф. д-р Никола Пановски, кој ќе ја предводи листата за Советот на Град Скопје, меѓу другото истакна: “Доколку имаме повеќе советници во советот ќе можеме да го
Прочитајте повеќе

Движење “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ“: Промовирани кандидатите за Град Скопје

“Движењето ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ” го објави носителот на листа за Град Скопје, проф. д-р Никола Пановски и кандидатот за Градоначалник на Скопје, Бени Шаќири. Се работи за личности кои се
Прочитајте повеќе

Потпишан договорот за Движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ“

  Денес, ЛДП и ДОМ го потпишаа договорот за коалиција, формирајќи го “Движењето ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ” со кое ќе настапиме на претстојните локални избори. Со над 50 кандидатски листи, со
Прочитајте повеќе

Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ го претстави д-р Љупчо Јаневски како кандидатот за градоначалник на Општина Ѓорче Петров

Денес граѓанското движење на ЛДП и ДОМ, го претстави кандидатот за градоначалник, д-р Љупчо Јаневски. ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ПРВА ЗЕЛЕНА ОПШТИНА “Како кандидат за градоначалник на општината Ѓорче Петров нудам програма
Прочитајте повеќе

Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ на локалните избори во Штип за кандидат за градоначалник ќе го номинираат Ванчо Санев.

ЛДП и ДОМ го објавуваат својот кандидат за градоначалник на Штип. Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ на локалните избори во Штип за кандидат за градоначалник ќе го номинираат Ванчо
Прочитајте повеќе

ЛДП и ДОМ го номинира Славе Петрески за кандидат за градоначалник на Прилеп

Во Прилип, промовирано граѓанското движење на ЛДП и ДОМ. Претставен и кандидатот за градоначалник, бизнисменот Славе Петрески. #приклучисе  
Прочитајте повеќе

Отворивме партиските простории на ЛДП во Прилеп

Во Прилеп ги отворивме партиските простории на ЛДП.  Граѓанското движење на ЛДП и ДОМ следната недела ќе ги промовира кандидатите за градоначалник и листата за советници за Прилеп и регионот.
Прочитајте повеќе

Граѓанската коалиција на ЛДП и ДОМ на локалните избори во Гевгелија за свој кандидат за градоначалник ќе го номинираат бизнисменот Виктор Петков

 ЛДП и ДОМ го објавуваат својот прв кандидат за градоначалник. Граѓанската коалиција на ЛДП и ДОМ на локалните избори во Гевгелија за свој кандидат за градоначалник ќе го номинираат бизнисменот
Прочитајте повеќе