Поврзете се со ЛДП

Контактирајте го нашиот тим

Прашајте што ве интересира во врска со нас, нашата програма и нашите активности

ЦЕНТРАЛНА КАНЦЕЛАРИЈА

Васил Главинов 14-1/7
1000 Скопје, РС Македонија

 

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 (0)2 3111 816

ИСПРАТЕТЕ E-MAIL

office@ldp.mk
liberaldemocraticparty@gmail.com

[contact-form-7 404 "Not Found"]